Pogosto zastavljena vprašanja

Kako prehranska dopolnila Strath vplivajo na telo?

Strath® plazmolizirani rastlinski kvas je dodatek k vsakodnevni prehrani, ki obnavlja in dopolni zalogo bistvenih hranilnih snovi v vašem organizmu in tako vaše telo ohranja v homeostazi. Učinki Stratha so še posebej pomembni pri neuravnoteženi prehrani ter pri posameznikih, ki veliko delajo ali so šibkega zdravja. Klinične raziskave kažejo, da je rezultat rednega uživanja plazmoliziranega rastlinskega kvasa Strath znatno zmanjšanje simptomov, povezanih s šibkejšim imunskim odzivom in s sezonskimi okužbami, kot sta gripa in prehlad.

Kako dolgo lahko jemljemo Bio-Strath?

Osnovna kura, ki prinaša vidne rezultate traja dva do tri mesece. Vendar je priporočljivo, da prehranska dopolnila Strath jemljemo nenehno. Klinične raziskave kažejo, da je rezultat rednega uživanja plazmoliziranega rastlinskega kvasa Strath znatno zmanjšanje simptomov, povezanih s šibkejšim imunskim odzivom in s sezonskimi okužbami, kot sta gripa in prehlad. Strath® ne vsebuje umetnih dodatkov in je 100-odstotno naravno prehransko dopolnilo, zato odvisnost ali preveliko odmerjanje ob uživanju prehranskih dopolnil Strath ni mogoče. Prehranska dopolnila Strath nimajo spodbudnega učinka.

Kakšen okus ima?

Večina potrošnikov okus Stratha ocenjuje kot dober ali zelo dober. Tablete imajo nevtralen okus, ob zaužitju jih pogoltnemo s kozarcem vode. Sirup pa ima rahlo sladek okus naravnega kvasa, slada in medu. Strath izdelki ne vsebujejo arom ali barvil. Okus sirupa je odraz 100 % naravnih sestavin. Okus lahko po potrebi prilagodite svojim željam z dodajanjem sadnega soka ali pa sirup preprosto vmešate v smoothie ali jogurt.

Kakšne so razlike med sirupom in tabletami?

. Oba pripravka sta narejena na osnovi istega plazmoliziranega rastlinskega kvasa in imata enak učinek. Sirup in tablete vsebujejo cele celice rastlinskega kvasa, ki se prehranjujejo z zdravilnimi zelišči in se prebavljajo enako kot hrana. Celice kvasa v procesu plazmolize prenehajo rasti, se odprejo in tako človeško telo ob zaužitju sirupa ali tablet absorbira vse vitalne snovi iz celic plazmoliziranega kvasa in redne prehrane.

Tablete ne vsebujejo sladkorja in glutena in so primerne za vegane, diabetike, bolnike s celiakijo in ljudi, ki so intolerantni na gluten.

Strath Vitality in Strath Immun vsebujeta enako količino rastlinskega kvasa kot tablete Strath Original. Strath Vitality in Strath Immun sta obogatena z magnezijem oziroma cinkom, pridobljenim iz naravnih virov. Strath Vitality in Strath Immun lahko tako zagotovita rešitve za posebne zahteve.

Tudi sirup Strath z vitaminom D je proizveden po istem tehnološkem postopku in vsebuje plazmoliziran rastlinski kvas, ki se hrani z več kot 50 različnimi zdravilnimi rastlinami. Za sirup Strath z vitaminom D se uporablja kvas, ki je izpostavljen UV svetlobi, uporablja za spodbujanje naravne sinteze vitamina D. Z drugimi besedami, vitamina D se Strathu ne dodaja, ampak se spodbuja naravna proizvodnja vitamina D v kvasu pod vplivom UV žarkov. Na enak način se vitamin D proizvaja v našem telesu, ko kožo izpostavimo sončni svetlobi.

Ali Strath prehranska dopolnila povzročajo povečanje telesne mase?

Ne, če ob njihovem jemanju zaužijemo razumne količine hrane, brez sladkarij. Prehranski dodatek Strath pomaga telesu, da bolje izkoristi hrano in poveča apetit, če je povečanje apetita nezaželeno, je priporočljivo, da pripravek jemljemo tik pred obroki.

Ali so Strath prehranska dopolnila primerna za diabetike?

Da. Tablete so idealne, saj ne vsebujejo sladkorja.

Ali so dodatki Strath primerni za ljudi s celiakijo ali intoleranco na gluten?

Tablete so idealne, saj ne vsebujejo glutena.

Ali lahko Strath prehranska dopolnila jemljejo skupaj z zdravili, ki jih je predpisal zdravnik?

Da, ker prehranska dopolnila Strath ne vsebujejo umetno proizvedenih snovi. Ta prehranska dopolnila povečujejo sposobnost telesa, da se samozdravi.

Ali se Strath lahko jemlje kot prehransko dopolnilo pri visokem ali nizkem krvnem tlaku?

Da. Vendar, če zaradi prenizkega ali previsokega krvnega tlaka uživate predpisana zdravila, o uživanju prehranskega dopolnila seznanite tudi svojega osebnega zdravnika.

Ali prehransko dopolnilo pomaga pri krhkih nohtih, problematični koži in pustih laseh?

Da. Če ga jemljemo redno, se lahko po nekaj tednih v mnogih primerih pokaže pozitiven učinek jemanja Stratha. Učinek delovanja ustreza tradicionalni uporabi kvasa.

Ali lahko športnik varno jemlje prehransko dopolnilo pred in med tekmovanjem?

Da. Dodatek je popolnoma naraven in brez umetno proizvedenih snovi in ​​nima doping sestavin. Strath prehransko dopolnilo, ki poleg tega spodbuja okrevanje po napornih.